Bøn ved økumenisk aftenkirkevandring i Silkeborg 9. august.

Bøn ved økumenisk aftenkirkevandring

 dedikeret til Klosterruten fra Silkeborg Pilgrimsfællesskab.

 

Livets Gud

Tak, at vi kan mødes denne stund i fællesskab.

Tak for dagens vandring og alle vandringer på Den Danske Klosterrute.

Tak til de mennesker, som har været med til at beskrive denne rute gennem hele landet.

Tak til de mennesker, som begiver sig på vandring.

Vi beder om, at vejen fortsat må være i bevægelse og være et levende kildevæld til inspiration for mennesker fremover.

Må livets Gud vandre sammen med os.

Kristus være ved vores side.

Guds fornyende ånd hvile i vort hjerte.

Vandretur 26.7. Kollemorten til Nørre Snede

Vandreturen begyndte fra hærvejscentret i Kollemorten og sluttede i Nørre Snede kirke.

Vi var 11 vandrere og holdt vores morgenandagt i Øster Nykirke, som også var en Sct. Peders kirke pga. kilden, som tidligere havde været udenfor kirken. Menighedsrådet havde også lavet en andagtsplads udenfor kirken til forbipasserende. Vi gik forbi Skjerns å´s udspring og Gudenåens udspring meget tæt på hinanden ved vandskellet, og så et slags vandland, der blev lavet i 30-verne. Vi gik ad små stier og smuk natur på en dejlig solrig dansk sommerdag, hvor det ikke var for varmt. 

Kollemorten til Nørre Snede

Vi vandrede i dag 11 pilgrimsvandrere fra Kollemorten til Nørre Snede og dermed slutter jeg mine planlagte vandringer på Klosterrrutens jubilæumsvandring og giver stafetten videre, da vi nu er ude af Haderslev og Ribe Stifter. I får et billede fra Sct. Peders kilde ved Øster Nykirke, som var bedre for frøerne end for os. Vandringerne fortsætter på mandag – se oversigt.

Vandring fra Padborg til Tinglev

I dag vandrede 5 friske vandrere først ad Hærvejen, hvor vi så en sten hver der stod Am Flensborg. Vi skulle den anden vej til Gejlå, hvor vi så den flotte bro til Tinglev mose, hvor vi havde en flot udsigt og sluttede i Tinglev kirke. Vi blev også beværtet af Inger på bedste vis ved Gejlå. 

Turen gennem det Sønderjyske landskab

Den næste uge går turen gennem det sønderjyske landskab med åer, kartoffelmarker, majsmarker, skove, kirker og skøn natur.
Se nærmere under Jubilæumsvandringen og mød op, hvis du har lyst.

Våd oplevelse

vandrestaven og hunden nåede at blive gennemblødte flere gange under dagens vandring langs gendarmstien ved Flensborg fjord.

Klosterrutens jubilæumsvandring i Fyens Stift

  1. Søndag den 11/6-2017

Pilgrimsstav og logbog kommer i land fra Tårs-Spodsbjerg færgen v/Arne og overdrages til Ninna og Marianne fra Fynsk Pilgrimsvandring, som forestår vandringen i Fyens Stift.

Jubilæumsvandring på Langeland

Så er Klosterrutevandringen på Nordlangeland godt i gang. Søndag 11/6 kom 2 pilgrimme med Tårs-Spodsbjerg færgen og blev modtaget af 5 pilgrimme. Vi vandrede i det skønne sommervejr af Øhavsstien langs vandet frem til Tranekær Fyr. Herefter drejede vi ind i landet og vandrede af små veje til Bøstrup Kirke, hvor vi overnatter i menighedshuset. Mandag 12/6 har vi vandret fra Bøstrup Kirke til Lohals på små veje, markveje og stier gennem skønne skove og moser og med besøg i de to smukke middelalderkirker i Snøde og Stoense. Vi vandrer 3 dage endnu på Langeland. Kom og vær med👣👣